perjantai 23. lokakuuta 2009

Explore Records

.


Englantilaisen Explore Recordsin klassisen musiikin katalogi on lisätty verkkokauppaamme. Explore julkaisi vuonna 2006 valikoiman alunperin Deccalle ja sen alamerkki Headille tehtyjä, sittemmin harvinaisuuksiksi muodostuneita
klassisen musiikin levytyksiä. Kaikki äänitteet ovat ensimmäisiä ja ainoita cd-julkaisuja näistä äänityksistä. Explore Records verkkokaupassamme


perjantai 9. lokakuuta 2009

Viikon 41 uutuuksia

.


Uutuuksissa tällä viikolla mm. Cecilia Bartoli, Renée Fleming, Janine Jansen ja Angela Hewitt; jatkoa Olli Mustosen tulkinnoille Beethovenin pianokonsertoista, John Eliot Gardinerin ja ORR:n Brahms-levytyksille, Collegium 1704:n kehutulle Zelenka-levylle ja La Venexianan Monteverdi-sarjalle; sekä Antonio Pappanon johtama Verdin Requiem, solisteina mm. Anja Harteros ja Rolando Villazón. Nämä ja parisenkymmentä muuta uutuuslevyä verkkokaupassamme.

torstai 8. lokakuuta 2009

Altarus Records

.


Harvinaisemman pianomusiikin ystäviä saattaa kiinnostaa valikoimiimme vastikään lisätty yhdysvaltalainen levymerkki Altarus, jonka katalogista löytyy runsaasti mm. Samuil Feinbergin, Ferruccio Busonin ja Kaikhosru Sorabjin vähän levytettyjä teoksia, tulkitsijoina mm. John Ogdon, Donna Amato, Jonathan Powell ja Christophe Sirodeau. Kaikkia merkin levyjä ei toki ole hyllyssä, mutta verkkokaupastamme löytyy tämänhetkinen valikoima.

torstai 1. lokakuuta 2009

Martti Talvela - Visions

.


Tero Halvorsenin toimittama suurten suomalaisten laulajien levysarja jatkuu 20 vuotta sitten traagisesti menehtyneen Martti Talvelan äänityksistä kootulla CD:llä. "Visions - Näkyjä" koostuu 27:sta alunperin radiolle ja konserteissa tehdystä äänityksestä, joista valtaosa (24) on aiemmin julkaisemattomia. Levyllä on niin suomalaista (Kilpinen, Madetoja, Kaski, Kuula) kuin kansainvälistä yksinlauluohjelmistoa (Rahmaninov, Tshaikovski, Schubert), oopperakirjallisuuden suuria bassomonologeja (Verdi, Mussorgski, Kokkonen) unohtamatta. Levy on tilattavissa verkkokaupastamme.