lauantai 19. joulukuuta 2009

Talvela & Kiviniemi HS:n vuoden levyissä

.


Martti Talvelan Visions ja Kalevi Kiviniemen Cavaille-Coll valittiin Helsingin Sanomien vuoden 2009 parhaiden levyjen joukkoon. Visions ja Cavaille-Coll verkkokaupassamme

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Muhkea oopperatäydennys

.


Yksi etappi verkkokauppamme ajantasaistamisprojektissa saavutettiin tällä viikolla, kun keskeisen oopperaohjelmiston levyvalikoima saatiin täydennettyä samalle tasolle kuin myymälässä. Oopperoita lisätään verkkokauppaan toki edelleen - tällä hetkellä niitä on verkkokaupassa n. 600 erilaista, ja niille on avattu oma tuoteryhmänsä, jota voi selata täällä.

Martti Talvelan "Visions" Helsingin Sanomissa

.


Veijo Murtomäki arvioi Martti Talvelan äänityksistä kootun uutuuslevyn "Visions" tämän aamun Helsingin Sanomissa. Kotisivuiltamme löytyy tarkempi esittely levystä, ja sen voi tilata tästä.

Sacred Music 30cd (Harmonia Mundi)

.

.
Pari sanaa Rondossa ja Helsingin Sanomissa esitellystä länsimaisen kirkkomusiikin historiaa esittelevästä Sacred Music -levylaatikosta, jota odotamme myymälään loppuviikosta. Kuten oli viimevuotisenkin Harmonia Mundi -laatikon kanssa, painos on erittäin rajoitettu, joten jos tämän kokoelman mielii itselleen tai lähimmäiselleen hankkia, on ehdottomasti tehtävä varaus! Tuotetta ei rajoitetusta saatavuudesta johtuen ole verkkokaupan valikoimassa, mutta varauksen voi jättää sähköpostitse tai puhelimitse.

Tuotteen poikkeuksellisesta muodosta johtuen postitettavista tilauksista peritään normaalia suuremmat postikulut (n. 10 euroa). Huomioikaa myös että lähetys tulee postipakettina, jonka saapuminen kestää hieman normaalia kirjelähetystä pidempään.

HUOM: Boksi on loppuunmyyty tammikuussa 2010.

torstai 3. joulukuuta 2009

Edition RZ

.


Berliiniläinen levymerkki Edition RZ lisätty verkkokauppaan: valikoimassa niin nykymusiikin klassikoita (John Cage, Iannis Xenakis, Morton Feldman, Giacinto Scelsi) kuin harvinaisempiakin nimiä (Jani Christou, Franco Evangelisti, Jakob Ullmann) - sekä kotimaan edustajana Patrick Kosk. Osaa levyistä löytyy myös myymälän hyllystä. Edition RZ verkkokaupassa