torstai 11. elokuuta 2011

Muutto, Facebook, poistomyynti

_
Muistutamme vielä myymälämme aukioloajoista elokuun lopussa: viimeinen aukiolopäivä vanhassa osoitteessa on lauantai 27.8. (klo 10-15). 28.-31.8. myymälä on suljettu, ja 1.9. avaamme uudessa osoitteessa Helsingin Musiikkitalossa (Mannerheimintie 13 a B). Uusi myymälä on auki arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15. Ilta-aukioloista (konsertti-iltoina) tiedotetaan erikseen.

Facebookin käyttäjille tiedoksi että uutisiamme voi nyt vastaanottaa myös profiilisivumme välityksellä. Tarjouksista, alennusmyynneistä ja uutuuslevyistä tiedotetaan vastedes pääasiallisesti Facebook-sivun kautta (sivua voi luonnollisesti seurata liittymättä itse palveluun), mutta tärkeimmät myymälän toimintaan liittyvät uutiset tulevat edelleen myös sähköpostiin ja blogisivulle. Suosittelemme silti ehdottomasti Facebook-sivun seuraamista!

Muistattehan myös myymälässämme jatkuvan poistomyynnin – iso valikoima harvinaisia CD:itä edelleen 3 euroa / kpl. DGG/Decca/Philips –alennuksen viimeiset täydennykset tulivat viime viikolla, vielä on jäljellä runsaasti laatulevyjä puoleen hintaan, viimeisimmän erän artisteina mm. Hilary Hahn, Nelson Freire, Lang Lang, Magdalena Kozena, Julia Fischer et al.