torstai 11. elokuuta 2011

Muutto, Facebook, poistomyynti

_
Muistutamme vielä myymälämme aukioloajoista elokuun lopussa: viimeinen aukiolopäivä vanhassa osoitteessa on lauantai 27.8. (klo 10-15). 28.-31.8. myymälä on suljettu, ja 1.9. avaamme uudessa osoitteessa Helsingin Musiikkitalossa (Mannerheimintie 13 a B). Uusi myymälä on auki arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15. Ilta-aukioloista (konsertti-iltoina) tiedotetaan erikseen.

Facebookin käyttäjille tiedoksi että uutisiamme voi nyt vastaanottaa myös profiilisivumme välityksellä. Tarjouksista, alennusmyynneistä ja uutuuslevyistä tiedotetaan vastedes pääasiallisesti Facebook-sivun kautta (sivua voi luonnollisesti seurata liittymättä itse palveluun), mutta tärkeimmät myymälän toimintaan liittyvät uutiset tulevat edelleen myös sähköpostiin ja blogisivulle. Suosittelemme silti ehdottomasti Facebook-sivun seuraamista!

Muistattehan myös myymälässämme jatkuvan poistomyynnin – iso valikoima harvinaisia CD:itä edelleen 3 euroa / kpl. DGG/Decca/Philips –alennuksen viimeiset täydennykset tulivat viime viikolla, vielä on jäljellä runsaasti laatulevyjä puoleen hintaan, viimeisimmän erän artisteina mm. Hilary Hahn, Nelson Freire, Lang Lang, Magdalena Kozena, Julia Fischer et al.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti